Over ons

Grondlegger van het familiebedrijf is de heer Klaas Dunnink gestart in 1987 als eenmansbedrijf. Inmiddels staat de tweede generatie (zonen Harm en Bennie Dunnink) aan het roer van de onderneming.

Dulasta Metaalbewerking is uitgegroeid tot een begrip in de metaalbewerking. Veel is er in de loop van de tijd veranderd maar de visie op bedrijfsvoering niet. Het doel van het familiebedrijf is en blijft continuïteit op langere termijn. Continuïteit kunnen bieden aan de medewerkers en stakeholders. 

Continuïteit blijven bieden betekend ook blijven investeren in mensen en machines. Een belangrijk onderdeel hiervan is ook de digitalisering en automatisering van de productie. Door gebruik te maken van de nieuwste software oplossingen en hierin te blijven ontwikkelen heeft het bedrijfsbureau constant de actuele informatie beschikbaar van de lopende orders en offertes.

Onze visie: Dulasta Metaalbewerking ontplooit zicht in de West-Europese markt als totaalleverancier van metalen halffabricaten. We zijn marktleider in Nederland van klein tot XXL formaat plaatbewerking en robotgelaste componenten en samenstellingen, in enkel stuks tot seriematige producties. Dulasta investeert continu in opleiding en kennis met gebruik van de nieuwste technieken in de productie. Door een 100% digitaal aangestuurd productieproces en maximale robotisering garanderen we de beste productkwaliteit uit eigen huis.

De activiteiten van Dulasta zijn te omvatten in twee hoofdzaken. Plaatbewerking en lassen/samenstellen, hierbij zijn groot formaat producten de specialiteit. Door een uitgebreid en divers machinepark is het mogelijk om complete halffabricaten en/of producten bij ons te laten produceren.

Onze missie: Dulasta Metaalbewerking is sterk oplossingsgericht door inzet van innovatieve vakmensen en een uitgebreid en perfect toegerust productieproces. Mensen staan in ons familiebedrijf centraal, medewerkers en opdrachtgevers! Met een nuchtere kijk op zaken weten we van aanpakken, onze cultuur maakt Dulasta een betrouwbare partner. Dulasta bewerkt metalen tot halffabricaten en hoogwaardige componenten en adviseert in de ontwikkelfase voor alle (on)mogelijke constructies. Afspraak is hier afspraak en samen werken we aan ijzersterke producten uit Staphorst.