Vacature zetter/kanter

Dulasta Metaalbewerking B.V. is een toonaangevende toeleverancier van stalen componenten in diverse branches. Denk hierbij onder andere aan de kraanbouw, betongietbouw, scheepsbouw en carrosseriebouw.

Functieomschrijving

Op onze modern ingerichte buigafdeling worden veel verschillende producten uit diverse materiaalsoorten en diktes gezet. De werkzaamheden bestaan uit het zetten van plaatmateriaal op basis van productieorders en bijgeleverde tekeningen, waar deels ook de programmering van de machine bij komt kijken. Als zetter dien je zowel samen als zelfstandig te kunnen werken en over een flexibele instelling te beschikken.

Functie-eisen

  • Gevoel voor techniek
  • Nauwkeurigheid
  • Flexibele instelling
  • MBO/LBO werk- en denkniveau

Wij bieden een uitdagende baan bij een dynamisch bedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring en conform CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

We zien je sollicitatiebrief graag tegemoet! Deze kun je, begeleid met cv, sturen naar info@dulasta.nl onder vermelding van de vacature. Voor verder informatie kun je contact opnemen via 0522-463282 en vragen naar dhr. H. Dunnink.

Contact
Industrieweg 58
7951 TA STAPHORST

Postbus 135
7950 AC STAPHORST

T +31 (0) 522 46 32 82
F +31 (0) 522 46 10 99
E info@dulasta.nl
Social Media
fb

Sterke staaltjes

                  uit Staphorst!

Website door: Liberty