Vacature Administratief Secretarieel medewerker

Binnen onze afdeling administratie zijn wij op zoek naar een leuke collega in de functie van

Administratief secretarieel medewerker

voor 24 – 40 uur per week

 

Functieprofiel

Als administratief secretarieel medewerker verricht je een veelvoud aan administratieve handelingen in zowel de financiële als in de orderadministratie. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt als telefoniste, sta je klanten, leveranciers en andere externe partijen te woord en draag je zorg voor een correcte afhandeling. Overige ad-hoc werkzaamheden zoals het bijhouden van de website en de wekelijkse uitgifte van de werkkleding vallen ook onder deze functie.

 

Wij vragen

Een prettige collega met een pro- actieve houding. Daarnaast heb je een flexibele inzet en weet je prioriteiten te stellen. Je hebt een dienstverlenende instelling en bent klantvriendelijk. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en op commercieel vlak weet je goed te communiceren. Gezien onze internationale partners is de Engelse taal jou niet vreemd.

 

Wij bieden

Een afwisselende baan in een moderne productieomgeving met een informeel karakter. Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Metaalbewerkingsbedrijf. Salaris is marktconform, afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding. Voor meer informatie over de vacature kunt u bellen naar 0522-463282 en vragen naar dhr. S. Eissen (controller).

 

Gelieve te reageren middels een korte brief met je C.V. per e-mail: info@dulasta.nl.

Contact
Industrieweg 58
7951 TA STAPHORST

Postbus 135
7950 AC STAPHORST

T +31 (0) 522 46 32 82
F +31 (0) 522 46 10 99
E info@dulasta.nl
Social Media
fb

Sterke staaltjes

                  uit Staphorst!

Website door: Liberty