Historie

Dulasta bestaat al ruim 25 jaar. Het is in 1987 door huidig directeur Klaas Dunnink gestart in een schuurtje bij zijn huis als eenmansbedrijf “Lasbedrijf Dunnink”.
In 1994 werd de ruimte daar te klein en is er verhuisd naar de huidige locatie aan de Industrieweg. Om verwarring met andere bedrijven te voorkomen (Dunnink is de meest voorkomende naam in Staphorst) is toen de naam aangepast naar Dulasta. De naam Dulasta is de samenvoeging van DUnnink LAsbedrijf STAphorst, lassen was toen nog de belangrijkste bezigheid.
Door de jaren heen is de ruimte meerdere malen uitgebreid. In 2009 is de hal tegenover de reeds bestaande locatie er bij gekomen en sinds 2015 is er uitbreiding in Hasselt (Ov.). Deze locatie van 3,5 ha is zeer geschikt voor de handling van grotere componenten door de zware productiefaciliteiten en de eigen loskade van 250 meter lang. (vaarwegklasse CEMT5) Vandaag de dag beschikken we over 20.000 m² bebouwde productieruimte.

dulasta4Dulasta heeft de afgelopen jaren een razendsnelle ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels zijn er dagelijks ruim 60 personen aan het werk om de klant tevreden te stellen. Een van de redenen van deze ontwikkeling is ongetwijfeld de specialisatie in het zwaardere metaalwerk. Door gericht te investeren in apparatuur en machines hebben wij een naam verworven als toeleverancier voor de collega metaalbedrijven, de auto-industrie en betongietbouw. Tevens zijn de door Dulasta vervaardigde producten te vinden in laad- en lossystemen, opleggers, beton- en funderingsmallen en talloze andere toepassingen.

Het machinepark van Dulasta is verregaand geautomatiseerd. Deze computergestuurde machines zijn een garantie voor snel, accuraat en daarom probleemloos produceren. Mede dankzij de flexibel ingestelde organisatie zijn wij in staat uw producten op tijd en naar uw wensen te leveren.

Uw product is onze zorg. Dulasta is geknipt voor het zwaarste werk…

U zult ervaren dat wij uw juiste partner in toelevering zijn!

De Dulasta Metaalgroep is een betrouwbare partner, die een breed scala aan werkzaamheden kan verrichten binnen de metaalsector. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en samenstellen van hoogwaardige stalen componenten, dit door continu te investeren in onze vakmensen en productiemiddelen.

Bij ons kunt u terecht voor: Lasersnijden, plasmasnijden, autogeen snijden, knippen, buigen, zetten, manueel lassen, robot lassen, langslassen, verspanen en ook montage van componenten. Kijk verder op onze site voor de mogelijkheden en technische informatie. Kernwaarden voor ons bedrijf zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit, hetgeen uitgedragen wordt door de 60 medewerkers die de Dulasta Metaalgroep rijk is. Ons bedrijf bestaat sinds 1987 en is door onze klantgerichte en flexibele houding, een begrip in de regio. Ons bedrijf ligt centraal in Nederland nabij de A28. Wij hebben ons in de afgelopen decennia bewezen als betrouwbare leverancier voor diverse bedrijven in onder andere de betongietbouw, trailer- en carrosseriebouw, afvalverwerkingsindustrie en weg- en waterbouw. Kortom, bij de Dulasta Metaalgroep vindt u de ‘sterke staaltjes uit Staphorst’.

Contact
Industrieweg 58
7951 TA STAPHORST

Postbus 135
7950 AC STAPHORST

T +31 (0) 522 46 32 82
F +31 (0) 522 46 10 99
E info@dulasta.nl
Social Media
fb

Sterke staaltjes

                  uit Staphorst!

Website door: Liberty